BoMek Verkstads AB - Legotillverkare med yrkesstolthet

Med inriktning på skärande bearbetning


BoMek Verkstads AB är en legotillverkare som startades 1975 med inriktning på skärande bearbetning. Bemanningen är i dagsläget 36 personer och vi omsätter ca 32 000 kkr.

Vi producerar detaljer till förbränningspannor, varvsindustri, maskinbyggare till medicin, rymdindustri m.m. och ser det som utvecklande att vara med i tillverkningen till så skiftande produkter.

Några av våra återkommande kunder är Volvo, SAAB, Swedish Match och Thorlabs. Vi arbetar med allt från enstaka prototyper till medelstora serier i alla förekommande material.

Vår specialitet är bearbetning i rostfritt och duplexa material, men tillverkar även komponenter i stål, mässing, koppar, aluminium, nickellegeringar och plast.

På ”Qvickens verkstad” beläget på Volvo Tuve så servar vi Volvo med produktionsutrustning samt prototyper.


Högteknologi med moderna resurser


Tack vare stor flexibilitet kan vi anpassa vår produktion efter våra kunders önskemål. Till exempel erbjuder vi en årsproduktion enligt ramorder för att kunna leverera med korta leveranstider direkt från vårt lager.

De flesta av våra kunder konstruerar själva den detalj de vill ha och låter oss stå för NC-beredning och tillverkning. Många andra av våra kunder utnyttjar också vårt konstruktionskunnande.

BoMek Verkstads AB har ambitionen att arbeta med producerbarhetsgranskning för att produktionsanpassa kundernas komponenter och på bästa sätt kunna utnyttja vår maskinpark och därmed vinna tid och ekonomi.


Certifikat

BoMek Verkstads AB är certifierad
och arbetar enligt ISO9001

Klicka för större bild.